Mitchell Spaans

28 oktober 2011

Mitchell Spaans
Hallo mijn naam is Mitchell Spaans.

Ik zal mij als eerste van het team even voorstellen.

Ik speel met rugnummer #7 en bezet het eerste honk.

Tevens ben ik de linkshandige pitcher van het team.

Langzaam aan besef ik dat onze reis naar New York geen grap is en

ik heb er erg veel zin in.

Mitchell #7

1. Caroline:
    30 oktober 2011
    Mijn naam is Caroline. Moeder van Alex, ook een speler van dit lucky team. Ook ik mag mee naar New York, maar voor we klaar zijn voor vertrek gaan we eerst heel veel sparen. Daarom komen alle jongens van het combiteam op di 1 november 2011 samen om de geld inzamelingstactieken te bespreken. Gelukkig zijn er al een aantal jongens actief in de weer en zijn de eerste euro's al in een gezamenlijk spaarvarken gestort. Tot dinsdag allemaal!!
  2. Gerard Spaans:
    30 oktober 2011
    Hallo allemaal, mijn naam is Monique Spaans ik ben de moeder van Mitchell. Ik heb alle wedstrijden meegemaakt van het sterren team, en natuurlijk ga ik mee naar New York. Dit wil ik echt niet missen.
    Voor diegene die thuis blijven is deze reislogger vol met verrhalen en foto's.
    Groetjes Monique
  3. Gerard Spaans:
    30 oktober 2011
    Hallo, voor de mensen die het nog niet weten, Michell heeft ook een zus. Mijn naam is Marielle Spaans. Ok ik laat deze kans niet lopen om mee te gaan naar New York. Wij zijn erg trots op Mitchell en zijn team maatjes en zijn dan ook benieuwd naar hun ervaring in Amerika.
  4. goos:
    30 oktober 2011
    Wat een leuke reisblogger, mochten jullie mij willen bereiken dan is mijn nummer is Suriname 0637056088 dat is gewoon een ned. nummer dat zowel in Ned als in Suri. Ik hoop dat iedereen zijn foto's en opmerkingen hierop plaatst. Gister Jeff in New York gesproken en die zal ma. mij wat gegevens van hun jongens doorgeven zodat jullie over facebook of ping contact met ze kunnen maken. Groet uit warm en vochtig Suriname